14 ଅଗଷ୍ଟ 2026ରୁ ପ୍ରଭାବୀ

ଗୋପନୀୟତା ନୀତି

SoloClipକୁ GPTAPPLIED PTY LTD ପ୍ରଦାନ କରେ।

SoloClip କ'ଣ ପ୍ରକ୍ରିୟା କରେ

SoloClip କେବଳ ଆପଣ ବାଛିଥିବା ଭିଡିଓ ଏବଂ ସଂରକ୍ଷଣ କରିବାକୁ କହିଥିବା ଫଳାଫଳକୁ ବ୍ୟବହାର କରେ। ଟ୍ରାକିଂ, ପୁନଃ ଫ୍ରେମ୍, ପୃଷ୍ଠଭୂମି ନରମ, ମୁହଁ ଢାଙ୍କିବା, ପୂର୍ବାବଲୋକନ ଓ ରପ୍ତାନି ଡିଭାଇସରେ ହୁଏ।

ଡାଟା ସଂଗ୍ରହ ଓ ସେୟାର

SoloClip ଖାତା ତିଆରି କରେ ନାହିଁ, ବିଜ୍ଞାପନ କିମ୍ବା ବିଶ୍ଳେଷଣ SDK ବ୍ୟବହାର କରେ ନାହିଁ, ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଡାଟା ସଂଗ୍ରହ କରେ ନାହିଁ ଏବଂ ଆପଣଙ୍କ ଭିଡିଓ କିମ୍ବା ତାହାରୁ ତିଆରି ବିଷୟବସ୍ତୁ ଆମକୁ କିମ୍ବା ତୃତୀୟ ପକ୍ଷକୁ ପଠାଏ ନାହିଁ।

ସମସ୍ୟା ରିପୋର୍ଟ ଓ ଗୋପନୀୟତା ଯୋଗାଯୋଗ

ଆପଣ ଇମେଲ୍ କଲେ ଇମେଲ୍ ଠିକଣା, ସନ୍ଦେଶ, iPhone ମଡେଲ୍, iOS ଓ SoloClip ସଂସ୍କରଣ ଭଳି ଆପଣ ଦେଇଥିବା ସୂଚନା ଆମେ ପାଉ। ରିପୋର୍ଟ ସମୀକ୍ଷା, ଗୋପନୀୟତା କିମ୍ବା ସୁରକ୍ଷା ଚିନ୍ତା ଏବଂ ଆଇନଗତ ଦାୟିତ୍ୱ ପାଇଁ ମାତ୍ର ବ୍ୟବହାର କରୁ। ଆମ ଇମେଲ୍ ପ୍ରଦାତା ଏହାକୁ ପ୍ରକ୍ରିୟା କରିପାରେ; ଯୁକ୍ତିସଙ୍ଗତ ଆବଶ୍ୟକ ସମୟ ମାତ୍ର ରଖୁ। ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଭିଡିଓ କିମ୍ବା ଆଭ୍ୟନ୍ତରୀଣ ଡାଏଗ୍ନୋଷ୍ଟିକ୍ ପଠାନ୍ତୁ ନାହିଁ। ପତ୍ରାଳାପ ହଟାଇବାକୁ କହିପାରିବେ।

Apple ସେବା

ବାଛିଥିବା ଆଇଟମ୍ iCloudରେ ଥିଲେ Apple Photos ଏହାକୁ ଡିଭାଇସକୁ ଡାଉନଲୋଡ୍ କରିପାରେ। କ୍ରୟ ଓ ପୁନରୁଦ୍ଧାର Apple StoreKit ବ୍ୟବହାର କରେ ଏବଂ Appleର ସର୍ତ୍ତ ଓ ଗୋପନୀୟତା ନୀତି ଅଧୀନ। SoloClip, StoreKit ମାଧ୍ୟମରେ ଭିଡିଓ ବିଷୟବସ୍ତୁ ପଠାଏ ନାହିଁ।

ସଂରକ୍ଷଣ ଓ ହଟାଇବା

SoloClip ସକ୍ରିୟ ପ୍ରୋଜେକ୍ଟରେ ଅସ୍ଥାୟୀ ସ୍ଥାନୀୟ କାମ ଫାଇଲ୍ ବ୍ୟବହାର କରେ ଏବଂ ପ୍ରୋଜେକ୍ଟ ରିସେଟ୍ କିମ୍ବା ବଦଳିଲେ ଆପ୍ ତିଆରି କରିଥିବା କାମ ମିଡିଆ ହଟାଏ। ରପ୍ତାନି ଫଳାଫଳ ଆପଣ ହଟାଇବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ Photosରେ ରହେ। ଆପ୍ ହଟାଇଲେ ତାହାର ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଫାଇଲ୍ ହଟେ, Photosରେ ପୂର୍ବରୁ ସଂରକ୍ଷିତ ଭିଡିଓ ନୁହେଁ।

ଅନୁମତି

Photos ଆକ୍ସେସ୍ ଭିଡିଓ ବାଛିବା ଓ ରପ୍ତାନି ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ବ୍ୟବହୃତ ହୁଏ। iOS ସେଟିଂରେ ବଦଳାଇପାରିବେ।

ଯୋଗାଯୋଗ

ପ୍ରଶ୍ନ: support@whyloom.com