בתוקף מ־14 באוגוסט 2026

מדיניות פרטיות

SoloClip מסופק על ידי GPTAPPLIED PTY LTD.

מה SoloClip מעבד

SoloClip ניגש רק לסרטונים שאתם בוחרים ולתוצאות שאתם מבקשים לשמור. מעקב, מסגור מחדש, ריכוך רקע, כיסוי פנים, תצוגה מקדימה וייצוא מתבצעים במכשיר.

איסוף ושיתוף נתונים

SoloClip אינו יוצר חשבון, אינו משתמש בערכות SDK לפרסום או לניתוח, אינו אוסף מידע אישי ואינו מעביר אלינו או לצד שלישי את הסרטון או תוכן וידאו שנגזר ממנו.

דיווחי בעיות ותקשורת בנושא פרטיות

אם תשלחו לנו דוא״ל, נקבל את המידע שתבחרו לכלול, כגון כתובת הדוא״ל, ההודעה, דגם ה‑iPhone וגרסאות iOS ו‑SoloClip. נשתמש בו רק לבדיקת דיווחים, לטיפול בענייני פרטיות או אבטחה ולעמידה בחובות משפטיות. ספק הדוא״ל שלנו עשוי לעבד את המידע; נשמור אותו רק כל עוד הדבר נחוץ באופן סביר. אל תשלחו סרטונים פרטיים או אבחון פנימי. תוכלו לבקש למחוק את ההתכתבות.

שירותי Apple

אם פריט שנבחר נמצא ב‑iCloud, ייתכן ש‑Apple Photos יוריד אותו למכשיר. רכישות ושחזורים משתמשים ב‑Apple StoreKit וכפופים לתנאים ולמדיניות הפרטיות של Apple. SoloClip אינו שולח תוכן וידאו דרך StoreKit.

אחסון ומחיקה

SoloClip משתמש בקובצי עבודה מקומיים זמניים בזמן שפרויקט פעיל ומסיר מדיית עבודה שהיישום יצר כאשר הפרויקט מאופס או מוחלף. תוצאה שיוצאה נשארת בתמונות עד שתמחקו אותה. הסרת היישום מוחקת את הקבצים הפרטיים שלו, אך לא סרטונים שכבר נשמרו בתמונות.

הרשאות

הגישה לתמונות משמשת לבחירת סרטון ולשמירת ייצוא. ניתן לשנות אותה בהגדרות iOS.

יצירת קשר

שאלות: support@whyloom.com