În vigoare din 14 august 2026
Politica de confidențialitate
SoloClip este furnizat de GPTAPPLIED PTY LTD.
Ce procesează SoloClip
SoloClip accesează numai videoclipurile pe care le alegi și rezultatele pe care soliciți să le salveze. Urmărirea, reîncadrarea, estomparea fundalului, acoperirea chipului, previzualizarea și exportul se realizează pe dispozitiv.
Colectarea și partajarea datelor
SoloClip nu creează cont, nu utilizează SDK-uri de publicitate sau analiză, nu colectează date cu caracter personal și nu transmite nouă sau terților videoclipul ori conținut video derivat.
Rapoarte și comunicări privind confidențialitatea
Dacă ne trimiți un e-mail, primim informațiile pe care alegi să le incluzi, precum adresa, mesajul, modelul iPhone și versiunile iOS și SoloClip. Le folosim doar pentru a examina rapoarte, a trata probleme de confidențialitate sau securitate și a respecta obligațiile legale. Furnizorul nostru de e-mail le poate procesa; le păstrăm doar atât timp cât este rezonabil necesar. Nu trimite videoclipuri private sau diagnostice interne. Poți solicita ștergerea corespondenței.
Servicii Apple
Dacă un element selectat este în iCloud, Apple Photos îl poate descărca pe dispozitiv. Achizițiile și restaurările folosesc Apple StoreKit și sunt guvernate de termenii și politica de confidențialitate Apple. SoloClip nu trimite conținut video prin StoreKit.
Stocare și ștergere
SoloClip folosește fișiere de lucru locale temporare cât timp un proiect este activ și elimină materialele create de aplicație când proiectul este resetat sau înlocuit. Un export rămâne în Poze până când îl ștergi. Eliminarea aplicației șterge fișierele sale private, dar nu videoclipurile deja salvate în Poze.
Permisiuni
Accesul la Poze este folosit pentru a alege un videoclip și a salva un export. Îl poți modifica în configurările iOS.
Contact
Întrebări: support@whyloom.com