Hatályos: 2026. augusztus 14.

Adatvédelmi szabályzat

A SoloClip szolgáltatója a GPTAPPLIED PTY LTD.

Mit dolgoz fel a SoloClip

A SoloClip csak az általad kiválasztott videókhoz és a mentésre kijelölt eredményekhez fér hozzá. A követés, az újrakeretezés, a háttér lágyítása, az arc eltakarása, az előnézet és az exportálás az eszközödön történik.

Adatgyűjtés és -megosztás

A SoloClip nem hoz létre fiókot, nem használ hirdetési vagy analitikai SDK-kat, nem gyűjt személyes adatokat, és nem továbbítja nekünk vagy harmadik félnek a videódat vagy az abból származó videotartalmat.

Hibajelentések és adatvédelmi levelezés

Ha e-mailt küldesz, megkapjuk az általad megadott adatokat, például az e-mail-címedet, az üzenetet, az iPhone típusát, valamint az iOS és a SoloClip verzióját. Ezeket kizárólag jelentések ellenőrzésére, adatvédelmi vagy biztonsági kérdések kezelésére és jogi kötelezettségek teljesítésére használjuk. E-mail-szolgáltatónk feldolgozhatja ezeket; csak az észszerűen szükséges ideig őrizzük meg. Ne küldj privát videót vagy belső diagnosztikai adatot. Kérheted a levelezés törlését.

Apple-szolgáltatások

Ha egy kiválasztott elem az iCloud szolgáltatásban van, az Apple Photos letöltheti az eszközre. A vásárlások és visszaállítások az Apple StoreKit rendszert használják, és az Apple feltételei és adatvédelmi szabályzata vonatkozik rájuk. A SoloClip nem küld videotartalmat a StoreKit rendszeren keresztül.

Tárolás és törlés

A SoloClip a projekt során ideiglenes helyi munkafájlokat használ, és törli az alkalmazás által létrehozott munkamédiát, amikor a projektet alaphelyzetbe állítod vagy lecseréled. Az exportált videó a Fotókban marad, amíg nem törlöd. Az alkalmazás eltávolítása törli annak privát fájljait, de a Fotókba már mentett videókat nem.

Engedélyek

A Fotók hozzáférése videó kiválasztására és export mentésére szolgál. Az iOS beállításaiban módosíthatod.

Kapcsolat

Kérdések: support@whyloom.com