Gældende fra 14. august 2026

Privatlivspolitik

SoloClip leveres af GPTAPPLIED PTY LTD.

Hvad SoloClip behandler

SoloClip tilgår kun videoer, du vælger, og resultater, du beder om at gemme. Sporing, omformatering, nedtoning af baggrunden, ansigtsdækning, forhåndsvisning og eksport udføres på din enhed.

Indsamling og deling af data

SoloClip opretter ingen konto, bruger ingen reklame- eller analyse-SDK'er, indsamler ingen personoplysninger og sender ikke din video eller afledt videoindhold til os eller tredjeparter.

Fejlrapporter og henvendelser om privatliv

Hvis du sender os en e-mail, modtager vi de oplysninger, du vælger at medtage, f.eks. din e-mailadresse, besked, iPhone-model samt versioner af iOS og SoloClip. Vi bruger dem kun til at gennemgå rapporter, behandle spørgsmål om privatliv eller sikkerhed og opfylde lovkrav. Vores e-mailudbyder kan behandle oplysningerne; vi gemmer dem kun så længe, det med rimelighed er nødvendigt. Send ikke private videoer eller intern diagnosticering. Du kan bede os slette korrespondancen.

Apple-tjenester

Hvis et valgt element ligger i iCloud, kan Apple Photos hente det til din enhed. Køb og gendannelse bruger Apple StoreKit og er underlagt Apples vilkår og privatlivspolitik. SoloClip sender ikke videoindhold via StoreKit.

Opbevaring og sletning

SoloClip bruger midlertidige lokale arbejdsfiler, mens et projekt er aktivt, og fjerner medier oprettet af appen, når projektet nulstilles eller udskiftes. En eksport bliver i Fotos, indtil du sletter den. Når appen fjernes, slettes dens private filer, men ikke videoer, der allerede er gemt i Fotos.

Tilladelser

Adgang til Fotos bruges til at vælge en video og gemme en eksport. Du kan ændre adgangen i iOS-indstillingerne.

Kontakt

Spørgsmål: support@whyloom.com