Gjelder fra 14. august 2026

Personvernerklæring

SoloClip leveres av GPTAPPLIED PTY LTD.

Hva SoloClip behandler

SoloClip åpner bare videoer du velger, og resultater du ber om å lagre. Sporing, omramming, demping av bakgrunnen, ansiktsdekning, forhåndsvisning og eksport utføres på enheten.

Innsamling og deling av data

SoloClip oppretter ingen konto, bruker ingen SDK-er for annonser eller analyse, samler ikke inn personopplysninger og sender ikke videoen eller avledet videoinnhold til oss eller tredjeparter.

Feilrapporter og personvernhenvendelser

Hvis du sender oss e-post, mottar vi informasjonen du velger å ta med, som e-postadresse, melding, iPhone-modell og versjoner av iOS og SoloClip. Vi bruker den bare til å gjennomgå rapporter, behandle personvern- eller sikkerhetsspørsmål og oppfylle juridiske plikter. E-postleverandøren vår kan behandle informasjonen; vi lagrer den bare så lenge det med rimelighet er nødvendig. Ikke send private videoer eller intern diagnostikk. Du kan be oss slette korrespondansen.

Apple-tjenester

Hvis et valgt element ligger i iCloud, kan Apple Photos laste det ned til enheten. Kjøp og gjenoppretting bruker Apple StoreKit og er underlagt Apples vilkår og personvernregler. SoloClip sender ikke videoinnhold via StoreKit.

Lagring og sletting

SoloClip bruker midlertidige lokale arbeidsfiler mens et prosjekt er aktivt, og fjerner medier appen har laget når prosjektet nullstilles eller erstattes. En eksport blir værende i Bilder til du sletter den. Når appen fjernes, slettes dens private filer, men ikke videoer som allerede er lagret i Bilder.

Tillatelser

Tilgang til Bilder brukes til å velge en video og lagre en eksport. Du kan endre tilgangen i iOS-innstillingene.

Kontakt

Spørsmål: support@whyloom.com