Чинна з 14 серпня 2026 року
Політика конфіденційності
SoloClip надається GPTAPPLIED PTY LTD.
Що обробляє SoloClip
SoloClip отримує доступ лише до вибраних вами відео й результатів, які ви просите зберегти. Стеження, перекадрування, пом’якшення фону, закриття обличчя, попередній перегляд і експорт виконуються на пристрої.
Збирання й передавання даних
SoloClip не створює облікового запису, не використовує рекламні чи аналітичні SDK, не збирає персональні дані й не передає нам або третім сторонам ваше відео чи похідний відеовміст.
Повідомлення про проблеми й питання конфіденційності
Якщо ви напишете нам, ми отримаємо зазначені відомості, наприклад адресу електронної пошти, повідомлення, модель iPhone і версії iOS та SoloClip. Ми використовуємо їх лише для розгляду повідомлень, вирішення питань конфіденційності чи безпеки й виконання юридичних обов’язків. Наш постачальник електронної пошти може обробляти ці відомості; ми зберігаємо їх лише розумно необхідний час. Не надсилайте приватні відео або внутрішню діагностику. Ви можете попросити видалити листування.
Сервіси Apple
Якщо вибраний об’єкт міститься в iCloud, Apple Photos може завантажити його на пристрій. Покупки й відновлення використовують Apple StoreKit і регулюються умовами та політикою конфіденційності Apple. SoloClip не надсилає відеовміст через StoreKit.
Зберігання й видалення
Під час проєкту SoloClip використовує тимчасові локальні робочі файли й видаляє створені застосунком матеріали після скидання або заміни проєкту. Експорт залишається у Фото, доки ви його не видалите. Видалення застосунку стирає його приватні файли, але не відео, уже збережені у Фото.
Дозволи
Доступ до Фото використовується для вибору відео й збереження експорту. Його можна змінити в параметрах iOS.
Контакти
Запитання: support@whyloom.com