Voimassa 14. elokuuta 2026 alkaen

Tietosuojakäytäntö

SoloClip-palvelun tarjoaa GPTAPPLIED PTY LTD.

Mitä SoloClip käsittelee

SoloClip käyttää vain valitsemiasi videoita ja tallennettavaksi pyytämiäsi tuloksia. Seuranta, uudelleenrajaus, taustan häivytys, kasvojen peittäminen, esikatselu ja vienti tehdään laitteellasi.

Tietojen kerääminen ja jakaminen

SoloClip ei luo tiliä, käytä mainos- tai analytiikka-SDK:ita, kerää henkilötietoja eikä lähetä videotasi tai siitä johdettua videosisältöä meille tai kolmansille osapuolille.

Ongelmaraportit ja tietosuojaviestit

Jos lähetät meille sähköpostia, saamme mukaan lisäämäsi tiedot, kuten sähköpostiosoitteen, viestin, iPhone-mallin sekä iOS- ja SoloClip-versiot. Käytämme niitä vain raporttien käsittelyyn, tietosuoja- tai turvallisuusasioihin ja lakisääteisiin velvoitteisiin. Sähköpostipalveluntarjoajamme voi käsitellä tietoja; säilytämme niitä vain kohtuullisen tarpeellisen ajan. Älä lähetä yksityisiä videoita tai sisäisiä diagnostiikkatietoja. Voit pyytää kirjeenvaihdon poistamista.

Applen palvelut

Jos valittu kohde on iCloudissa, Apple Photos voi ladata sen laitteelle. Ostot ja palautukset käyttävät Apple StoreKitia ja niihin sovelletaan Applen ehtoja ja tietosuojakäytäntöä. SoloClip ei lähetä videosisältöä StoreKitin kautta.

Tallennus ja poistaminen

SoloClip käyttää projektin aikana väliaikaisia paikallisia työtiedostoja ja poistaa sovelluksen luomat työmediat, kun projekti nollataan tai vaihdetaan. Viety video säilyy Kuvissa, kunnes poistat sen. Sovelluksen poistaminen poistaa sen yksityiset tiedostot, mutta ei Kuviin jo tallennettuja videoita.

Käyttöoikeudet

Kuvien käyttöoikeutta käytetään videon valintaan ja viennin tallentamiseen. Voit muuttaa sitä iOS-asetuksissa.

Yhteystiedot

Kysymykset: support@whyloom.com